Instagram’da viral olmanın yeni bir yolu bulundu

Son günlerde Instagram‘da Singapur etiketli ve konumlu bir çok fotoğraf görmeye başladık.

Mic, yaptığı bir açıklama ile bu duruma netlik kazandırdı. Aslında durum Singapur’un popülerleşmesi değil, bu coğrafi etiketi ve konumu kullananların normalden daha fazla erişmesinden kaynaklanıyor.

“Singapur hack”i olarak geçecen tanım giderek daha fazla kullanıcı tarafından kullanılmaya başlandı. Şimdiye kadar bu yöntemi deneyenlerin söylediği “çok komik” ve “çok aptalca” olduğu yönünde fakat kesinlikle işe yaradığıda söyleniyor.

Bambaşka bir şehirde çekilen fotoğrafa Singapur konumu ve etiketi eklemek, diğer kullanıcılar tarafından eninde sonunda fark ediliyor. Bu nedenle bu yöntemi kullanmayı tercih etmeyen kullanıcılarda var.

Hakan Demirel

pcanalist.com kurucularından Hakan Demirel, özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yandex.Metrica