ZTE’den 5 dolara Android işletim sistemli telefon

Akıllı telefonlar teknoloji ile birlikte gelişmeye devam ettikçe fiyatlarıda aynı oranda artıyor. Özellikle ülkemizde daha da pahalı olan akıllı telefonları almak gün geçtikçe daha çok zorlaşıyor. İşte hal böyle olunca giriş seviye yada orta seviye bir telefon sahibi olmak bile neredeyse pahalı sayılabiliyor.

ZTE bu durumu farketmiş olacak ki sadece 5 dolara Android işletim sistemli telefonu kullanıcılara sunuyor, hem de fiyatına göre fena sayılmayacak özelliklere sahip.

3,5 inç’lik kapasitif TFT ekran bulunan cihazın 1.0 GHz çift çekirdekli MT6572M işlemci ile geliyor. 4GB hafızası olan telefon SD kart ile 32 GB‘a kadar yükseltilebiliyor. Ayrıca üzerindeki 2 megapiksel kamera ile 5x dijital zoom yapabiliyor. Batarya kapasitesi 1.200 mAh olan telefon Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi kullanıyor. Şu an için sadece Avusturalya‘da satışta olan telefon bakalım diğer ülkelerde de satışa sunulacak mı?

Hakan Demirel

pcanalist.com kurucularından Hakan Demirel, özel bir şirkette Front-end Developer olarak çalışmakta. Twitter üzerinden @hakandemirel hesabını takip edebilir yada hakandemirel.com adresinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yandex.Metrica